La festa hortera

by dimanche et bien

Hi ha diumenges que són obligats de descans. I encara més quan fas vint anys. I encara més quan ho celebres amb una festa el més hortera possible.

Tècnicament la festa va començar dissabte a les 22 hores i va acabar diumenge a les 8h. Tot a casa, tot entre amics, tot molt hortera. Així que la resta del dia ens l’hem passat menjant, dormint i bebent aigua.

Som un desastre perquè volíem fer aquest blog per motivar a tothom a sortir de casa els diumenges i en la segona entrada ja fem apologia d’una cosa que en principi anava contra els nostres ideals. Bé ideologies a part, ahir la Isabel, la meitat imprescindible de Dimanche Et Bien, va celebrar els seus vint anys amb la millor festa hortera de la història!

Imagineu-vos un híbrid entre una boda gitana, Eurovisión y una rave, en un pis al costat del Paral·lel. En primer lloc, necessitem molt menjar, beguda, bona música hortera i un grup d’amics/espontanis/extres sense vergonya que creguin que el món s’acaba en menys d’un mes.

En segon lloc,el dress code, el vestuari ha de ser el més extravagant possible i no seràs benvingut si no és així. Efectivament, va ser el dia on ens vam adonar que la línia que limita el concepte hortera i “moderno” és molt prima. En tercer lloc, pot sonar des les Spice Girls fins a Iggy Pop,passant per Alaska, tot si val. Finalment, l’element clau és la cuina: la pista de ball.

Imprescindible molta purpurina.

————————————–

Hay domingos que son obligados de descansar. Y más si cumples veinte años. Y todavía más si lo has celebrado con una fiesta lo más hortera posible.

Técnicamente la fiesta empezó el sábado a las diez de la noche –una hora menos en Canarias- y terminó el domingo a las ocho de la mañana. Todo en casa, todo entre amigos, todo muy hortera. Así que el resto del día nos lo hemos pasado comiendo, durmiendo y bebiendo agua.

Somos un desastre, queríamos hacer este blog para motivar a la gente a salir de casa los domingos y en la segunda actualización ya hacemos apología de una cosa que en principio va contra nuestros ideales. Bueno, ideologías aparte, ayer Isabel, la mitad imprescindible de Dimanche Et Bien, celebró su veinte aniversario con la mejor fiesta hortera de la historia.

Imaginaros un híbrido entre una boda gitana, Eurovisión y una rave, todo esto en un piso al lado del Paral·lel. En primer lugar, necesitamos mucha comida, bebida  y un grupo de amigos/espontáneos/extras sin vergüenza alguna que crea que el mundo se acaba en menos de un mes.

En segundo lugar, importantísimo el dress code (que dicho así suena la mar de fino), el vestuario tiene que ser el más extravagante posible y no serás bienvenido si no es así. Efectivamente, ayer nos dimos cuenta que la linea que limita el concepto hortera y moderno es demasiado delgada. En tercer lugar, puede sonar des de las míticas Spice Girls hasta Iggy Pop, pasando por Alaska. Todo vale. Finalmente, el elemento clave es la cocina: la pista de baile.

Imprescindible mucha purpurina.

Anuncis