Mermelada de castanyes amb vigílies de canvi de dècada.

by dimanche et bien

Es podria dir que ahir va ser un diumenge complet,complet. Vam fer honor al nom del blog.

Vam esmorzar bé, com senyores. No ens va faltar ni cereals, ni vitamines, ni làctics. De manual. És senzill fer les coses bé i sanes: torrades de pà, mermelada de castanyes, fruita com raïm, kiwi, fruits secs i,sobretot, café amb llet. Un nou descobriment: La meremelada de castanyes Bonne Maman. Altament adictiva i doblement recomanable!

Ahir era també un dia de celebració. La Marta, la meitat incombustible i ambiciosa de Dimanche et bien feia 20 anys. La veritat és que anem molt seguidetes.

Després de l’esmorzar, havent agafat tanta energia, vam anar al Bubó, la pastisseria de Carles Mampel, que es troba al C/Caputxes nº10 de Barcelona (al costat de la Catedral del Mar) per comprar un petit/gran detallet que tindria la Marta amb tots els que més tard assistiriem al seu sopar d’aniversari: Macarons. Aquells petits pastissets de colors fets amb una base de sucre glas i clara d’ou.

Com ja us he anticipat, la nit va ser d’encara més celebració. Al sopar no hi va faltar de res: menjar, beure i bona companyia. El puntàs: el cheesecake que va preparar la Marta. L’únic problema: intentar no perdret per l’Eixamble barceloní de tornada a casa. Però tot superat.

Ara els dissabtes els vivim com els antics diumenges, esperant que l’endemà sigui un “diumenge i bé”.

—————————————

Ayer fue un domingo completo, completo. Hicimos honor al nombre del blog.

Desayunamos bien, como señoras. No nos faltó ni cereales ni vitaminas ni lácticos. De manual. Es fácil hacer las cosas bien y sanas: tostadas de pan, mermelada de castañas, fruta como uvas,  kiwi,  frutos secos y, sobretodo, café con leche. El descubrimiento: La mermelada de castañas Bonne Maman. ¡Altamente adictiva y doblemente recomendable!

Ayer era también un día de celebración. Marta, la mitad incombustible y ambiciosa de Dimanche et bien hacía 20 años. La verdad es que vamos muy seguiditas.

Después del desayuno, con tanta energía, fuimos Bubó, la pastelería de Carles Mampel, que está en C/Caputxes nº10 de Barcelona (al lado de la Catedral del Mar) para comprar un pequeño/gran detalle que tendría Marta con todos los que más tarde asistiríamos a su fiesta de aniversario: Macarons. Esos pequeños pastelitos de colores hechos con una base de azúcar glas y clara de huevo.

Como ya os he anticipado, la noche fue aún más de celebración. En la cena no faltó de nada: comida, bebida y buena compañía.  El puntazo: el  cheesecake que preparó Marta. El único problema: intentar no perderse por el Ensanche barcelonés de vuelta a casa. Pero todo superado.

Ahora los sábados los vivimos como los antiguos domingos, esperando la llegada de un “dimanche et bien”.

Anuncis