Génesi vegetariana

by dimanche et bien

Al principi Déu va crear el cel i la terra, més tard el brunch. 

A partir d’aquí neix Dimanche Et Bien. Fa un parell de mesos, la nostra estimada amiga Betlem va escapar-se de Lyon per fer una visita a casa seva. Un pretext genial, per retrobar unes quantes amistats lleidatanes establertes a Barcelona. Vam decidir quedar un diumenge, probablement per falta de temps el dissabte. D’aquí ve, en part, el motiu de tot plegat.

Un brunch. Ultimament tant de moda i que va com l’anell al dit a tots aquells noctàmbuls o dormilegues per allargar-se el son fins al migdia. Degut a que més de la meitat són/som vegetarianes vam apostar pel Teresa Carles. Es tracta d’un restaurant vegetarià situat entre Pelai i Tallers, regentat per les mateixes persones que porten un clàssic a Lleida, el Paradís.

La tria no podia ser més encertada. Teresa Carles és una bona opció per tot tipus d’ocasions (brunch, menú molt complet de mig dia, take away i sopars…). L’esmorzar d’en Jordi és la millor manera de començar el diumenge: una torrada amb ous remenats, fruita variada, cafè amb llet i suc natural. L’ambient és fantàstic, una decoració cuidada però agradable, que no respon a aquella llei esnob que de el bon gust del disseny és inversament proporcional al dels plats. Tot el contrari.

Després d’explicar batalletes d’adolescents vam acabar baixant com qui no vol la cosa pels carrers més pròxims a les Rambles. Casualitat vam trobar-nos davant del centre d’Arts Santa Mònica. Una gran opció per tots aquells amb pressupost reduït que vulguin fugir del barull de les Rambles per gaudir de tot tipus d’art.

va mirar tot el que havia fet i va veure que era molt bo. Així que va haver-hi una tarda, un matí: aquest no va ser el setè dia, va ser el primer.

———-

Al principio Dios creó el cielo y la tierra, más tarde el brunch.

A partir de aquí nace Dimanche Te Bien. Hace un par de meses, nuestra querida amiga Betlem escapar de Lyon para hacer una visita a casa. Un pretexto genial, para reencontrar algunas amistades leridanas establecidas en Barcelona. Decidimos quedarnos un domingo, probablemente por falta de tiempo el sábado. De ahí, en parte, el motivo de todo esto.

Un brunch. Ultimamente tan de moda y que va como anillo al dedo a todos aquellos noctámbulos o dormilones para alargar el sueño hasta el mediodia. Debido a que más de la mitad son / somos vegetarianas apostamos por Teresa Carles. Se trata de un restaurante vegetariano situado entre Pelayo y Tallers, regentado por las mismas personas que llevan un clásico en Lleida, el Paradís.

La elección no podía ser más acertada. Teresa Carles es una buena opción para todo tipo de ocasiones (brunch, menú muy completo de medio día, take away y cenas …). El desayuno de Jordi es la mejor manera de empezar el domingo: una tostada con huevos revueltos, fruta variada, café con leche y zumo natural. El ambiente es fantástico, una decoración cuidada pero agradable, que no responde a esa ley snob que de el buen gusto del diseño es inversamente proporcional al de los platos. Todo lo contrario.

Después de explicar batallitas adolescentes acabamos bajando como quien no quiere la cosa por las calles más próximas a las Ramblas. Casualidades nos encontramos ante el Centre d’Arts Santa Mònica.. Una gran opción para todos aquellos con poco dinero que quieran huir del barullo de las Ramblas para disfrutar de todo tipo de arte.

….miró todo lo que había hecho y vio que era muy bueno. Así que hubo una tarde, una mañana: este no fue el séptimo día, fue el primero.

-Foto de família-

Anuncis