O sole mio!

by dimanche et bien

Amb aquest solet i les fantàstiques temperatures de Barcelona no hi ha hagut excusa.  Disfrutar d’una de les millors terrasses del Poble Sec: El Federal Cafè. Hem tingut el plaer que aquest cop ens acompanyés la Irene, qui també segueix la filosofia dimanche: menjar bo, sa, bé de preu i amb un bon ambient (sí tot en un!)

Per començar unes bruccheta de tomàquets al forn, pesto i feta, remenat d’ous de corral amb patates al forn i ous amb espinacs, haloumi i tomàquet al forn. Tot ben regadet amb el cocktail matiner a base d’aranja i taronja naturals. Aquestes són varietats del menú de dia que ens ofereix el Federal, però us recomanem també que proveu el menú de tarde-nit. Juga una altra lliga.

De postre cupcakes de poma i de praliné. Encara que us penseu que dir cupcakes a unes magdalenes amb coses damunt queda més, diga-li mono diga-li molongui, els cupcakes no són exactament això. N’hi ha d’infinitat de gustos, des de pastanaga a cervesa o violeta. I la gràcia és el frosting. Ara, que no us enganyin, el frosting no és aquelles floritures de mantega sense cap gust de les mones de Pascua.

Seguidament, un altre clàssic dominguero: mercadet de segona mà (o en el seu defecte: vinatge market). On trobes un vestit sense cap etiqueta però que és exactament la teva talla. Casualitats que sols passen un cop cada mooooolt temps. Però aquesta és la gràcia de saber remenar. Últimament cada diumenge a Barcelona en podeu trobar diferent: de roba, d’antiguitats, d’intercanvi i …bé per què enganyar-nos, d’altres on t’intentaran col·locar trastos vells (totalment lícit i chapeau als qui se’n surten).

El mercadillo es feia al Foxy Bar, situat al carrer Riera Alta 35. Ens han arribat veus de que els mojitos i combinats estàn força bé. Esperem les vostres opinions ;)

Diumenge que ve més i millor!

—-

Con este solecillo y las fantásticas temperaturas de Barcelona no ha havido escusa. Disfrutar de una de las mejores terrazas del Poble Sec: El Federal Café. Hemos tenido el placer que esta vez nos ha acompañado Irene, quien también sigue la filosofía dimanche: comida buena, sana, bien de precio y con un buen ambiente.

Para empezar unas bruccheta de tomates al horno, pesto y feta, revuelto de huevos de corral con patatas al horno y huevos con espinacas, haloumi y tomates al horno. Todo bien aliñado con un cóctel mañanero de pomelo y naranja natural. Estas son variedades del menú de día que nos ofrece el Federal, pero es recomendamos también que probéis el menú tarde-noche. Juega otra liga.

 De postre cupcakes de manzana y de praliné. Aunque os penséis que decir cupcakes a unas madalenas con cosas por encima queda más, dile mono dile molongui, los cupcakes no son exactamente esto. Hay de infinidad de sabores, des de zanahora a cerveza o violeta. Y el toque de gracia es el frosting. Pero que no os engañen, el frosting no son esas florituras de manteca sin gusto de las monas de Pascua.

Seguidamente, otro clásico dominguero: mercadillo de segunda mano (o en su defecto: vintage market). Donde encuentras un vestido sin ninguna etiqueta pero que es exactamente tu talla. Casualidades que solo pasan una vez en muuucho tiempo. Pero esta es la gracia de saber buscar. Últimamente cada domingo en Barcelona podéis encontrar todo tipo de mercadillos: de ropa,  antiguidades, de intercambio y…para que engañaros, otros donde te intentarán vender cosas-inútiles-viejas (totalmente lícito y chapeau a los que les sale bien la jugada).  

 El mercadillo se hacía en el Foxy bar, situado a la calle Riera Alta 35. Nos han llegado voces que sus mojitos y coctails están bastante bien. Esperamos vuestras opiniones ;)

Domingo que viene más y mejor!

Anuncis